Längsta jag nånsin varit ifrån mina barn

När vi åkte till Mallorca så var det en sak som slog mig som jag aldrig tänkt på förut. Jag har aldrig varit ifrån NÅGOT av mina barn mer än 4 dagar förut! Barnen har aldrig varit en hel vecka hos sin pappa eller någon annan släkting. Jag har faktiskt aldrig tänkt på det förut, men i 8,5 år så har jag alltså inte haft barnvakt i mer än 3 nätter och nu skulle vi vara iväg i 7 dagar! Det längsta som jag nånsin varit ifrån något av barnen!

Jag måste säga att det kändes väldigt välförtjänt! Jag älskar att vara mamma och vara med mina barn, men att faktiskt bara få vara Emma i en hel vecka kändes nästan för bra för att vara sant! Självklart kändes det lite delat att åka ifrån William som bara är 1 år, men allt sammantaget så kändes det helt rätt 🙂

Det var Victors föräldrar som sa ja till att passa alla tre utan att blinka! Jag kunde verkligen inte bli mer tacksam för att jag fått så fina svärföräldrar 🙂 Det kändes väldigt bra att dom kunde ta alla tre för då blev det inte lika stor omställning för William. Min mamma ställde också upp och hjälpte Victors föräldrar med Isadoras simskola och tog Lucas och Isadora två nätter under helgen 🙂

De sista dagarna på Mallorca saknade vi barnen väldigt mycket, särskilt William. Inte för att vi på något sätt gör skillnad på barnen, utan det kändes som att det var inbyggt i kroppen att sakna honom för att han är minst inte klarar sig själv som dom två större. På slutet av resan kändes verkligen saknaden i varje cell i kroppen! Jag började fantisera hur det kändes att ha William i min famn… knäpp man är! När vi kom hem sov William i sin säng och vi båda väntade ivrigt på att han skulle vakna för att vi skulle krama på honom ♥️

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här