Okategoriserade

Kryddig penne all’Arrabbiata

– Samarbete med HelloFresh –

Just nu har vi kommit in i en fas där vi äter samma mat om och om igen. Det är visserligen två riktigt riktigt goda rätter. Den ena är Victors köttfärssås och den andra är hans goda gnocchi, men även om det är gott så vore det trevligt med lite variation, därför testade vi HelloFresh.

Vi blev väldigt positivt överraskade av HelloFreshs matkassar, inte bara för dom många trevliga recepten, utan också för att man kan skräddarsy EXAKT vad man vill ha varje vecka. Vi är ganska petiga eller rättare sagt, barnen är petiga. Dessutom har vi allergier som ställer till det, Victor är allergisk mot kyckling och jag mot råa morötter, så vi blir ganska begränsade i vad som passar. Först trodde vi att vi skulle bli tvungna att välja mellan familjekasse och vegetarisk kasse (för att undvika kyckling), men det behövdes inte för varje vecka får man möjlighet att välja och vraka mellan tolv recept från alla kategorier! Och finns det inget som passar ena veckan, så kan man enkelt välja att hoppa över leveransen den veckan. Så bra!

Denna veckan testade vi tre av HelloFreshs mest populära recept, kryddig penne all’Arrabbiata, köfte och ravioli med spenat och ricotta. Så gott! Om in är sugna på att testa så hittar ni alla tre recepten här: HelloFresh mest populära recept Det är verkligen generöst av HelloFresh att dela med sig av sina recept helt gratis!

Penne all’Arrabbiata var riktigt god och kändes dessutom lyxig 🙂 Jag tror att det blir italiensk kväll nästa gång vi har gäster för det här var mat i bjudklass!

Förutom den goda maten så är HelloFreshs idé att hjälpa sina kunder att spara tid och pengar och samtidigt minska på matsvinnet. Varje ingrediens är därför noga uppmätt för att inget ska bli över och riskera att gå till spillo.

Jag kan verkligen rekommendera er att testa HelloFreshs matkasse eller varför inte laga ett av deras recept redan denna veckan?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.