Korttidspermitterad dag 8

Det är så mycket på gång just nu så det känns inte ens som att jag är “ledig”. Och det är jag ju egentligen inte, jag är arbetsplatsombud på min arbetsplats vilket gör att min roll plötsligt blev väldigt viktig. Det blir lite jobb varje dag med det just nu. Samtidigt kämpar jag och Victor på med hans lägenhet som inte blev såld och nu måste vi istället leta efter en ny hyresgäst samtidigt som barnens pappa precis förlorat sitt jobb. Dessutom försöker vi avboka eller boka om vår resa till Rhodos för att slippa gå miste om alla pengarna. Det är många extremer som händer på samma gång känns det som och jag känner att det går inte ha kontroll på läget. Jag tycker det är jättejobbigt…

Igår var det 8:e dagen hemma. Lucas går till skolan som vanligt men behöver inte vara på fritids. Isadora är hemma på dagarna för att minska risken att sprida smitta och för att avlasta förskolan som gått på knäna i flera veckor. Än så länge går det bra 🙂 Hon är nöjd med att leka lite själv tills brorsan kommer hem.

Igår åkte vi till Isadoras bästa kompis Ester för att leka lite. Hon går på samma avdelning som Isadora på förskolan men har inte setts på länge eftersom Ester också varit hemma mycket senaste tiden. Tjejerna var så glada att se varandra och lekte tre timmar nonstop på lekplatsen. Vi mammor satt och värmde oss under varsin filt eftersom det blåste så mycket igår. Det var väldigt mysigt!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här