Korttidspermitterad dag 2

Idag är det andra dagen som jag är hemma utan jobb. Det känns fortfarande konstigt och overkligt. Jag har inte fått någon mer information från mitt jobb så jag kan inte låta bli i att spekulera i om det kommer bli varsel eller ej. Det är väldigt väldigt många anställda som går utan uppdrag just nu så jag tror att det kommer sluta med varsel tyvärr… Jag har jobbat på samma företag i snart 9,5 år. Det har varit en enorm trygghet så det skulle kännas jobbigt att bli av med jobbet bara sådär… men som tur är så ska jag ju på mammaledighet till sommarn ändå.

Idag har Isadora varit hemma med mig. Victor har också varit hemma, men han har suttit upptagen i möten i princip hela dagen. På torsdag ska han också bli korttidspermitterad, men bara på 40%. Det känns ändå skönt med lite sällskap för jag har nästan känt mig lite deppig av situationen idag. Och på toppen av allt har jag fått ont i halsen, jag hoppas innerligt att det inte är coronasmittan…

Morgonen med Isadora startade med att vi pusslade tillsammans. Hon är väldigt duktig på att pussla men vill inte göra något själv när jag är med. Det är väl mysigt att leka tillsammans med mamma 🙂 Imorgon ska jag se om jag hittar Bamse-memory så kan vi spela mot varandra – jag tror hon kan vara vass på det 🙂

När Victor slutade jobbet gick vi ut en sväng efter kvällsmaten. Lucas har egentligen vuxit ur sin springcykel men eftersom vi ville att Isadora skulle se hur man gjorde så åkte han också springcykel idag 🙂 Det går långsamt, långsamt, låååångsamt för Isadora än så länge. Men det är andra gången som hon överhuvudtaget testar så det går inte att förvänta sig mer. Dessutom minns jag att det tog ett tag innan Lucas lärde sig också 🙂

img_5926
img_5927

Vi får se om jag får mer ont i halsen under natten, annars blir det nog en tur ut imorgon också. Man får passa på medans vädret tillåter 🙂 Jag lär bli knäpp här hemma annars 😛

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Evelina

    Passa på och försöka njuta av “ledigheten”! Jag blev varslad i höstas och var hemma 4 månader. Bästa tiden att vara arbetslös är helt klart när man har småbarn hemma. Hade nästan kunnat tänka mig några veckor till faktiskt…
    Om du nu skulle bli av med jobbet så löser det sig när allt detta är över och du ska börja jobba efter föräldraledigheten igen. Du om någon kommer inte ha svårt att hitta ett nytt jobb 💞

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här