Kolla vad jag har gjort!

– Samarbete med Nord Clinic –

År 2018 var utan tvekan ett av dom mest slitsamma åren i mitt liv. Nästan hela året var fyllt av motgångar, smärta och sorg. Jag är glad att det äntligen är över och att 2019 har börjat så himla bra! Jag kan äntligen pusta ut, jag är inte ensam längre och för första gången på länge finns det utrymme för mig att prioritera mig själv och det är precis vad jag tänker göra nu. Jag tänker prioritera mig själv, både mitt inre och mitt yttre. Hur ytligt det än kan låta så är jag faktiskt värd att unna mig själv vad jag verkligen vill.

I veckan var jag på besök hos Erik på Nord Clinic för konsultation och behandling. Jag har i åratal stört mig på en djup rynka jag har i pannan. Den har med åren blivit värre och nu samlar sig allt smink i vecket, så på slutet av dagen syns rynkan ännu mer. Det har gått så långt att jag undviker vissa frisyrer som t.ex. flätan i luggen som jag älskade så mycket. Minns ni den?

IMG_7722

Jag ville först och främst bli av med rynkan, men jag var även öppen för andra förslag som kunde få mig att se piggare ut. Jag känner att all stress har påverkat mig och gjort att jag ser tröttare ut än vad jag borde vara, fast det märks såklart mindre sedan jag blev nykär… haha! Jag ville inte göra något som kan se onaturligt ut eller som andra lägger märke till. Jag ville göra små förändringar för att förstärka det som jag tycker om hos mig själv, till exempel mina ögon, kindben och käkben. Jag har även ett ärr efter en skada på min underläpp som syns när jag pratar eller ler stort som jag ville fixa.

Erik använde botox och fillers för släta ut pannan och lyfta ögonbrynen lite (det slutgiltiga resultatet ser vi först om 14 dagar). Sedan använde han fillers i kindbenen, näsan, käkbenen och läpparna för att ge den rätta touchen. Jag blev väldigt nöjd med alltihopa och särskilt imponerad blev jag över käkbenen och läpparna. Alltså kolla, hur jämt och fint mitt leende blev efter behandlingen!

img_6755

Läpparna och pannan är nog den största förändringen, det andra är mer en touch så det ser ni förmodligen inte, men det var ju det som var meningen 😉 Jag ser skillnaden och det har blivit ännu roligare att sminka sig nu när kindbenen är lite mer markerade 🙂 Jag tycker verkligen att Erik lyckades med att förstärka det fina i mitt ansikte utan att det ser onaturligt och jag är väldigt nöjd 🙂

org_dsc01450-2
org_dsc01460

Nu har jag två frågor till er:

Har du sett mitt ärr på läppen nån gång? Det syns på en del av mina bilder och vloggar, har du lagt märke till det?

Har du gjort någon behandling med fillers eller botox någon gång?

Relaterade Inlägg

25 Kommentarer

 1. Linda

  Jag har sett ärret på läppen men inte lagt någon vikt eller värdering i det. ?

  Har inte gjort något med botox eller liknande och kommer aldrig göra det, dels på grund av att jag fullkomligt hatar sprutor.

  Svara
 2. Anna

  Jag har varit helt emot att mixtra med kroppen för utseendet skull, men på senare tid har jag upptäckt att jag fått två rynkor strax innanför ögonbrynen som gör att jag ser lite sur ut. Vem vill gå runt och se sur ut jämt?? Så tanken har faktiskt slagit mig att jag skulle göra något åt det. Men vi får väl se hur det blir med det.

  Din rynka i pannan har jag aldrig lagt märke till.

  Svara
 3. Daniela Tuwezén

  Superfint! Inte lagt märke till läppen dock. Men det blev superfint, hela dig! Anv. botox själv- inga konstigheter 🙂

  Svara
 4. Daniela

  Superfint! Inte lagt märke till läppen dock. Men det blev superfint, hela dig! Anv. botox själv- inga konstigheter 🙂

  Svara
 5. Camilla @mom_to_10_kids

  Jag har inte märkt nått,brukar inte kolla sånt på folk??
  Men nu ser jag verkligen skillnad,jättefint det blev?
  Jag har en jobbig rynka på sidan av munnen så jag gillar inte att ta bild för den syns jämt?
  Undrar om den går att få bort?
  Sen hade jag gärna gjort mina läppar,har så smal överläpp så det ser konstigt ut.
  Men är så nålrädd?
  Sen vet jag inte om det finns sånt här.
  Hur ofta måste man fylla på isåfall om man åker lite längre för att fixa detta?
  Kram

  Svara
 6. Nina

  Jag har aldrig lagt märke till ditt ärr.

  Det bästa jag har gjort utseendemässigt var att inte hitta någon bra plats hemma för en helfigurspegel och sen inse att det är skönare utan. Så mycket nöjdare jag blev när jag inte tänker på hur jag ser ut! Jag har rynkor, min mage visar tydliga spår av två barn och vissa mornar ser jag säkert ut som en mumie men då får det vara så. Jag är över 40, har småbarn och bygger hus – varför måste jag samtidigt se ut som 20? Jag har sedan länge bestämt att jag inte ska göra några skönhetsingrepp eller botoxa mig. Det är inte min grej helt enkelt.

  Svara
 7. Kaffemorsan

  Så fint. Jag vill göra Botox i kindbenen så bara väntar på att akademikliniken ska ha lite kampanjpriser som de brukar ha :).. ska ju vara bra mot tandgnissel med:)..

  Svara
 8. Johanna

  Har sett ditt ärr på läppen, men tyckt att det har gett dig karaktär och det har varit ’du’. Men om man själv stör sig på det Då skall man göra något åt det om man har möjlighet ?
  Rynkan mellan ögonbrynen skulle jag själv vilja ha bort.

  Svara
 9. Johanna Larsson

  Jag använder Botox mot svettningar i armhålorna då jag upplevt det som stort problem. Men Botox göra att inte känner av de längre på samma sätt. Är inte främmande ta de mot annat heller.

  Fint resultat du fick.

  Svara
 10. Kickii

  Har läst din blogg i över 6 år, har aldrig lagt märke till nåt ärr på din läpp. Jag använder inget av de du nämnt men då är jag en ganska ”naturlig person” som knappt använder smink, bara lite rouge nån gån i veckan, har sneda framtänder efter en olyckshändelse när jag var barn. Såklart skulle jag vilja ha raka tänder tex men inte tillräckligt för att plåga mig själv för det 🙂

  Svara
 11. Kristine

  Hej Emma!

  Tack för en jättehärlig blogg! Jag har följt dig sedan du var gravid med Lucas (och jag med mig dotter) och är så glad att du låter oss följa ditt liv. Jag måste tyvärr säga att det här inlägget gjorde mig lite…besviken kanske är bäst ord. Jag tycker självklart att du ska använda fillers och botox om du vill det och det får dig att må bättre. För mig blir det lite problematiskt när du även skriver om det samt gör reklam och erbjudande för kliniken. Du skrev om hur illa du mådde av alla kommentarer du fick i Brasilien om att du inte dög som du var. För mig blir ett sådant här inlägg ett sätt att normalisera och bekräfta att vi kvinnor (som är dem som framför allt använder tex botox) inte duger som vi är, utan måste förändra och förbättra oss. Och som sagt har det inget med ditt beslut att gör, utan samarbetet. Hur ser du själv på det här?

  Svara
 12. Elin

  Hej Emma, jag har läst din blogg sen du var gravid med Lukas och tycker att du verkar helt fantastisk! Tyvärr maste jag säga som ovanstande att jag respekterar att du vill förbättra dej själv, absolut, (var och en väljer själv) men varför maste du försöka fa andra att göra desamma? För de är ju faktiskt de som reklam och sammarbeten handlar om, inspirera andra att göra lika och samtidigt tjána pengar pa de… hur tänker du? Vill du vara inspiration till skónhetsingrepp och botox? “Genuint” tipsa om injiceringar? Jag förstar inte.. de passar inte in i min bild om dej… Kram Elin

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här