Emma, är du nykär?

Idag frågade en kollega mig: “Emma, är du nykär?” Jag blev helt paff och lite generad och tänkte “syns det så tydligt?!” Jag har inte försökt dölja något men eftersom det bara pratas jobb på jobbet så har det inte blivit något tillfälle att berätta att jag är nykär. Haha! Dessutom känner jag mig som en liten tonåring när jag säger det högt, men det låter skitfånigt att säga att jag är nykär med seriös röst. Det har jag provat och det låter bara som jag har seriösa problem. Haha!

Hur som helst var det inte mitt ansikte som var den avslöjande faktorn utan vårt besök på IKEA för några veckor sen. Det hade tydligen varit många kollegor där just den fredagen och sen dess hade fåglar kvittrat i korridorerna på jobbet. Haha! Det som gjorde det hela lite extra kryddigt var att jag inte var den enda som var där med en ny kärlek 🙂

Kollegan som frågade mg om jag var nykär blev väldigt glad för min skull och gratulerade mig. Hon vet hur svårt jag hade det i höstas och det märktes att hon belv genuint glad för min skull.

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här