Okategoriserade

Kläder från förr!

Fy vad jag skäms ibland när jag får se gamla kort! Ibland är det nån konstig frisyr och ibland kläderna men ofta är det nåt som man skäms över. Fast just då var det ju jättetrendigt. Jag var tonåring då när det var så poppis med
Buffalo-skor som både killar och tjejer gick runt i.

20130908-204329.jpg

Förutom Buffalo-skor hade tjejerna savannbyxor med synlig dragkedja och utsvängda ben i olika färger. Vita savannbyxor var hetast! En vinter hade jag fått den snyggaste vinterjackan av min mamma, alla mina kompisar var avundsjuka på mig… Men nu är den vinterjackan en av dom plaggen jag skäms allra mest över! Haha!

Det är den här trollkarls-capen som min mamma modellera så fint i:

20130908-205008.jpg

Nu tycker jag den ser ut som värsta Emo-jackan. Men jag var långt ifrån Emo. Jag var blond och hade vita savannbyxor, kort magtröja och Buffalo-skor under den där capen! Haha!

Får se om jag kan gräva fram några gamla kort nån dag! Vore kul att visa 🙂

4 Comments

 • Aysegul

  Haha, ja.. Jag är 87a. Buffaloskor hade jag aldrig.. Men lånade av en kompis ibland.
  Men platådojjorna frän din sko var också poppis. Det värsta var ku svarta string med vita byxor..o tatoohalsbanden som man även kunde sätta på armen haha!

 • Hannah

  Fy fan vad mycket fult man haft på sig! När jag gick i 6an (född 1983) var jag coolast på skolan, jag hade illgröna satinbyxor och en orange Champion-huvtröja…huvva! Haha 😀 Det värsta är ju att trenderna kommer tillbaka 10-20 år senare igen…Batik tröjor hade jag när vi var ung tex och det finns ju igen. Blä!

 • missredhead

  Haha gud va roligt, va mycket minnen det väcker!! Minns själv hur jag gick runt i magtröjor, buffalo och super tajta savannbyxor. Och så hällde man alltid på sig halva parfym flaskan innan man gick ut och en massa läppglans haha 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.