Okategoriserade

Kanske ägglossning på G

Jag har hört att ägglossningen känns mycket mer när man har varit gravid en gång. Igår fick jag jättejobbig mensvärk och det har jag inte haft sen tidigt i graviditeten när Lucas låg i magen och grodde. Det är inte värre än att jag kan hantera det utan alvedon, mer en reflektion att något händer med kroppen. Jag tror att det är ägglossning på G eftersom jag inte har fått nån mens än. Det är jobbigt att ha mens, men det skulle vara rätt skönt att få den nu när jag har trappat ner amningen så att jag vet att kroppen funkar igen.

Ganska praktiskt det där med att ägglossningen känns lite mer. Klart det är jobbigt men nu behövs ju inga ägglossningstest till nästa barnaverksta 🙂 Dom behövdes väl egentligen inte när Lucas skulle bli till heller men jag var ju så nyfiken och ivrig och ville veta allt!!!!

3 Comments

  • Linda

    Min mens har strulat jättemycket sen den kom. Klart att det inte blur så här för alla, men jag hade velat få information om att det kunde bli så här. Första mensen var jätteriklig typ som 3-4 dagar efter förlossningen och höll på i en vecka drygt. Jag hade ont till och från och det har jag knappt haft innan graviditeten. Sen har jag småblött lite då och då. Tror jag blöder lite kring ägglissningen nu och har grymt ont vid den och innan mens. Asjobbigt. Hoppas det ger sig. Har haft 3 menser sen den kom tillbaka och ätit p-piller i snart 2 månader.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.