Okategoriserade

Känner mig som en boxningssäck

När jag vaknade imorse kändes det som nån hade boxat mig i magen hela natten! Kan det vara bebis? antagligen växer den, men jag känner mig som att jag är helt gul o blå på magen!!

4 Comments

 • Johanna

  Hej!

  Hittade hit till din blogg nyligen och jag har för 4 dagar sedan fått reda på att jag är gravid:) så roligt att läsa och höra från någon som är i samma sits! Du verkar vara lite erfaren nu så jag tänkte att du kanske kan hjälpa mig lite. Har ingen aning om hur jag ska räkna ut vilken vecka jag är i?
  Sedan såg jag att du också skrivit en del om symptom. Jag har knappt haft några symptom alls, brösten har varit lite spända och ömma bara men det har avtagit, har dina symptom också kommit och gått? Man blir så nojjig när man inte känner men ändå vill man vara glad att man mår bra!:) vad tror du?
  Sen blev jag även lite orolig (kanske i onödan) att testet jag gjorde idag visade ”gravid 2-3” MEN testet jag gjorde för två dagar sedan visade ”gravid 3+”. Men man kanske inte ska förlita sig på siffrorna?
  Du får jätte gärna dela med dig lite om du känner igen något av detta:)

  • Emma

   Hej Johanna! Vad roligt att du hittade hit! Och superstort grattis till din graviditet! Jag har svarat på alla dina frågor i ett inlägg. Jag hade så mycket att skriva och jag tänkte att det finns säkert andra som vill ha hjälp samma frågor. Jag tror inte alls du behöver vara orolig! Hoppas du tycker du fått svar på dina frågor, annars får du fråga igen 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.