Okategoriserade

Kan det vara en tjej?

Jag tror ju på det här med att man kan må mer illa om man väntar en tjej. Jag tycker det känns logiskt. Det är ju bevisat att man har lite mera östrogen i kroppen när man bakar en flicka än när man bakar en pojke. Och östrogen är ju typiskt ett sånt hormon som man kan må mer illa av. Just nu så mår jag väldigt illa när jag åker buss. Jag märkte det både på vägen till jobbet och på vägen hem. Jag har funderat massor på om jag kände så när jag var gravid med Lucas och det tror jag faktiskt inte. Men samtidigt när jag tänker efter så hade jag nog lite mer tendenser för illamående även om jag aldrig riktigt mådde illa. Och när jag funderade ännu mera så kom jag på att jag kanske till och med aldrig åkte buss under min förra graviditet… Jag jobbade ju 10 min gångväg från hemmet och tog alltid spårvagnen till centrum… Jag tror nog fortfarande mest på att det är en pojke, men samtidigt väcks en liten undran att det kanske är en tjej i alla fall 🙂 Jag tycker det här är så himla spännande och är jätteglad för att vi (läs jag) har bestämt att inte kolla upp könet denna gången. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.