Kaffe är äckligt igen!

Hela den här veckan har jag känt mig så slut i både kroppen och knoppen. Jag tycker det är sååååå jobbigt för jag har ju så mycket vilja och det är så svårt att acceptera när kroppen säger stopp. Och jag har jättesvårt att lyssna på när jag känner mig trött för jag vill ju göra så mycket, hinna med så mycket. Som grädde på moset har kaffe blivit äckligt igen så nu dricker jag bara för att bli pigg, inte för att det är gott… Jag typ tvingar i mig en kopp för att bli åtminstone lite produktiv… haha!

Idag står städning högst upp på schemat. Vår städerska på Tidy.nu kommer hit imorgon så för att hon ska kunna städa bra så behöver vi plocka ordning allt vi dragit fram under den senaste månaden. Jag ägnade en timme i förmiddags åt att fixa tvätten och plocka så mycket jag hann med innan William ville sova. Sen la jag honom och sen dess har jag suttit på soffan och vilat, jobbat, bloggat, mejlat osv. Jag kände att kroppen behövde en paus för den här dagen lär bli tuff för mig, men som TUR är så har jag ju Magplasket ikväll att återhämta mig på. Gud så jag längtar! Förresten är det bara 4 platser kvar till sommarkursen som börjar 2/6 i Lundbybadet…!

I helgen har vi ”barnfri” helg, borde kanske kalla det för ”enbarnshelg” istället för vi har ju alltid William 🙂 Barnen ska till sin pappa imorgon och kommer hem tidigt på söndag så vi har i alla fall två kvällar att mysa på. Dessutom är Victor ledig imorgon, det ser jag verkligen framemot 🙂 Och det ska bli härligt att starta helgen med ett nystädat hem 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här