Okategoriserade

Jollyrooms bloggfrukost på Alfons Åberg

Igår var vi på Jollyrooms bloggfrukost på Alfons Åbergs kulturhus tillsammans med bloggare både från hela Sverige. Det var jättekul med ett bloggevent som var arrangerat för mammor med barn och barnen fick följa med!!

IMG_5433.JPG

Alfons Åbergs kulturhus ligger mitt inne i stan precis vid spårvagnshållplatsen centralstationen. På Alfons Åbergs kulturhus kan barnen leka i spännande miljö och dessutom arrangerar också 3-4 programpunkter varje dag varav minst två är teater eller gestaltning. Det som är unikt med Alfons Åbergs kulturhus är att dom aktivt jobbar för att det ska vara en plats för alla och har därför även anpassat sina lokaler för rullstolsbundna med till exempel hiss etc. Jag hade aldrig varit på Alfons Åbergs kulturhus förut, men det var så mycket fina och roliga saker och så vi hann inte ens prova allt!! Miljön påminner inte om någonstans vi varit förut! Vi kommer definitivt gå dit igen! Förhoppningsvis snart! 🙂

IMG_5216.JPG

Temat på bloggfrukosten var kalas. Dom hade dukat upp jättefint med frukostfrallor, fruktfat, olika juicer, cakepops och en enorm tårta med Jollyroom på 🙂 Hela lokalen var jättefint inredd med ballonger med texten Jollyroom och födelsedagsballonger från JaBaDaBaDo! Barnen fick leka fritt i lokalen och det gjorde dom flesta, men Lucas blev lite orolig av sig och väldigt rädd för att jag skulle lämna honom. Jag försökte via honom att jag satt på en stol och att han kunde se mig hela tiden, men han blev väldigt nervös och sprang efter alla med blont hår och svart byxor och trodde att det va jag! Vi var ju ganska många där och Lucas vill ju helst vara nära sin mamma så då fick jag stå upp och äta och dricka kaffe, men det gick bra 🙂

IMG_5436.JPG

Efter frukosten fick vi gå in i rummet där Alfons Åberg kulturhus håller i sina barnteatrar, där Jollyroom och Alfons Åberg höll i en kort presentation och så hade vi lite presentutdelning 🙂 Jag vann ett kit med produkter från Jabadabado och alla fick även varsin PinePeak sparkcykel (just nu 199 kr på Jollyroom). Det var svårt för vissa av barnen att sitta stilla men jag lyckades ha både Lucas och Antonias Saga i knät en bra stund innan Saga sprang ut och lekte, men Jollyroom hade anpassat hela upplägget så att det skulle vara ok för barnen att leka under tiden föräldrarna lyssnade på mini-föreläsningen 🙂 Efter eventet fick vi stanna kvar och leka hur länge vi ville. Lucas var trött så han fick i sig lite mat och sen däckade han i vagnen.

IMG_5215.JPG

Innan vi skulle gå hem fick vi en goodiebag med lite smått och gott 🙂

IMG_5382.JPG

I min goodiebag var det en liten trollkarls Alfons Åberg, badboll från Reima, söta mockasiner från NOWALi, en babymössa från Tiny Treasure, liten scarf från BabyMatex, LEGO, Tommee Tippee napp, vimpel från JaBaDaBaDo, babynappflaska från Baby B Safe.

Det var ett jättemysigt event och vi har upptäckt ett nytt litet lekland som inte liknar något av dom andra vi har varit på! Tack Jollyroom och tack Alfons Åberg kulturhus för detta fina arrangemang!!

 

 

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.