Jairs födelsedagsfirande

Allt har gått i ett så jag har inte hunnit skriva om allt jag vill skriva, men eftersom den här resan är något jag vill minnas in i minsta detalj så vill jag ändå skriva om Jairs födelsedag som var i tisdags. Vi gjorde inte så mycket på dagen, men på kvällen gick vi till krabbstället och mötte upp massor av vänner som åt, drack och firade med oss på restaurangen.

Det blev verkligen ett roligt och trevligt friande där dom flesta av Jairs vänner faktiskt bor utomlands men precis som vi var dom på besök för att träffa sina familjer.

Fabio och Julia (längst till vänster) bor också i Sverige, det var dom som tog med tacos. Paret till höger om mig bor i USA och familjen längst till höger bor här i Brasilien. På första raden är Julia, Jairs systerson Ericles, Jairs brors tjej Jô, Bruno och hans son (vän från Brasilien), Jairs bror Jordai.

Någon frågade vilken som är min favoriträtt här och det är helt klart krabbor – om det nu räknas som en rätt! 🙂

Julia och Fabios lille son och Isadora är nästan lika gamla. Dom stod själva och pratade och Isadora matade honom med pommes frites! SÅÅÅÅÅ HIMLA GULLIGT!

img_7199
img_7198

På slutet av kvällen ordnade vi en födelsedagstårta till Jair som han fick blåsa ut ett litet ljus. Jair var så överraskad när vi plötsligt började sjunga!

 

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här