Okategoriserade

Jag vill inte!!!

När motivationen tryter och hela huvudet skriker jag vill inte! Jag vill inte! Det är just precis då som man ska träna, det är precis då som man blir psykiskt starkare och övervinner sig själv. Klarar man det och kommer över den första motivationssvackan, då blir ALLT lättare sen. Jag pratar om träningen. Jag har verkligen noll lust idag, men jag ska gå iväg idag, jag ska övervinna mig själv och hålla på min rutin. Jag kommer vara förbannat nöjd när jag kommer hem och kan njuta av min helg-mögelost med gott samvete 🙂

Imorgon ska jag modella igen 🙂 den här gången är det bara en fotograf som ska fota. Se fler av hans bilder här: Shahrams foton

  

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.