Jag vill inte!!!

När motivationen tryter och hela huvudet skriker jag vill inte! Jag vill inte! Det är just precis då som man ska träna, det är precis då som man blir psykiskt starkare och övervinner sig själv. Klarar man det och kommer över den första motivationssvackan, då blir ALLT lättare sen. Jag pratar om träningen. Jag har verkligen noll lust idag, men jag ska gå iväg idag, jag ska övervinna mig själv och hålla på min rutin. Jag kommer vara förbannat nöjd när jag kommer hem och kan njuta av min helg-mögelost med gott samvete 🙂

Imorgon ska jag modella igen 🙂 den här gången är det bara en fotograf som ska fota. Se fler av hans bilder här: Shahrams foton

  

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Mommo

  Så glad lilla Memmia att du inte behöver stå upp 🙂
  Du är jättesnygg och även skorna 🙂

  Svara
 2. Liselotte

  Bra inställning 😀 Läste en superbra krönika av en psykolog att man inte ska invänta suget/lusten/motivationen att gå och träna, utan att man bara ska göra det. Och det stämmer ju, bara man kommer iväg känns det ju bra!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här