Ha sex och ammar – på samma gång!?!???!

I första avsnittet av Älskade unge på Aftonbladet TV avslöjar en mamma att hon ammar och har sex med sin man på samma gång. Jag måste säga att jag både skäms och känner mig äcklad av bara tanken! Bebisar/Barn och sex är något som definitivt inte hör ihop! Jag fattar inte ens hur man kommer på tanken?! Och jag kan verkligen inte förstå hur man inte kan amma klart, lägga ifrån sig spädisen/bebisen och sen knulla??? Tänk på barnet för guds skull! Precis som Elaine Eksvärd skriver så pekar man inte fuck you framför ögonen på en blind av respekt, så nej, då knullar man inte med barnet ätande från sitt bröst heller! Det är perverst! Personligen tror jag precis som Ann Söderlund, det här är skitsnack och ljug för att få synas en stund i rampljuset! Piiiinsamt i så fall! Riktigt pinsamt!

Jag kan inte förstå hur en mamma kan vara upphetsad när hon matar sitt barn? Obehagligt, osmakligt, äckligt och perverst är vad det är! Jag väljer att tro att det är lögn! Vad tror ni? 

elaine_eksvard_amning_sex

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. mammalinda

  Men jag håller med!! Det kan bara inte vara sant. Det FÅR inte vara sant!! Så sjuka och äckliga människor får bara inte finnas!! Jag blir så grymt upprörd och äcklad och arg och vill gråta!!

  Svara
 2. Anna

  Hoppas verkligen att hon bara ljuger om det för annars är man riktigt sjuk om man kan amma och ha sex samtidigt. När jag ammande var sex inte alls så intressant det kändes mer som min kropp tillhörde mina barn under tiden jag ammade.

  Svara
 3. Sara

  Tycker det är synd att du och ni andra är så dömmande. Min bebis använde bröstet som napp och snuttade konstant på kvällar och nätter de första 4 månaderna. Hellre ha en en trygg bebis som inte känner sig övergiven. För min del var brösten helt avsexualiserade under amningen så att att det skulle vara pervers känns märkligt. Blir så ledsen av att andra ska berätta vad som är okej och inte. kan vi inte bara acceptera att de flesta gör så gott de kan för att få ihop det och att de allra flesta inte vill sina barn något illa…

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag va också napp i 1 år och 2 månader, men det jag anser ändå att vissa saker gör man bara inte!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här