JAG SKA PÅ DEJT!

Vet ni vad?! Det här är ju typ hur spännande som helst! Magen pirrar och jag är så nervös att jag inte vet riktigt vad jag ska ta mig till. Jag ska på DEJT! Och vet ni, jag har faktiskt aldrig varit på en riktig dejt förut så det här är nästan värt att föra dagboksanteckningar över! Det här blir också första gången jag träffar någon kille från nätet. Jag som för några veckors sen var ganska övertygad om att nätdejting inte var nåt för mig! Haha! Så fort någon stackare frågade om vi skulle ses började jag ignorera honom… det blir ju svårt att göra något vettigt då. Haha! Men denna killen trängde igenom mitt hårda skal och nu ska vi ses! Jag är så exalterad!

Det knäppaste av allt är nästan att det känns som jag har “vallfärdat” för den här dejten. Jag som har varit så feg för att träffa någon överhuvudtaget! Och nu har jag åkt 30 mil för att gå på dejt! Det är ju nästan komiskt!

Jag förstår att ni säkert är sjukt nyfikna på hur det går, men jag har bestämt mig för att hålla det för mig själv. Jag kommer antagligen inte berätta om det gick bra eller dåligt, men om jag är glad eller ledsen, det kommer ni kunna läsa genom raderna, som alltid.

Wish me luck!

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

  1. Line

    Nja, vallfärda 30mil var väl inte så farligt. Hört att Brasilien är längre. ?? hoppas du hade en rolig kväll!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här