Helgen i Örebro och Kumla

Sista dagen på jullovet och jag sitter här och funderar på vad jag ska skriva och vad jag inte ska skriva. Mina tankar är långt ifrån samlade och det är svårt att fokusera på det som jag säger åt mig själv att fokusera på. Tankarna svävar ut och plötsligt vaknar jag upp ur mina dagdrömmar och får börja om igen. Jag har ont i kindmusklerna av det fåniga leendet som fastnat på mina läppar… Nej, nu får jag sluta, nu ska jag berätta om min helg istället..!

Vi har haft en riktigt grym helg i Kumla. Min kompis Karin har verkligen pysslat om mig och barnen! På fredagen var vi hemma och lät barnen leka av sig samtidigt som vi fick tid att prata om allt mellan himmel och jord.

När alla barn hade somnat bjöd Karins man på några öl i spännande smaker som jag aldrig testat förut, bland annat var en öl nästan helt svart! Väldigt spännande och oväntat gott!

På lördagen åkte vi till Kumlas äventyrsbad, det var jätteroligt!! Jag älskar vattenland och rutschkanor och sånt. Ibland önskar jag att Lucas och Isadora var lite större så att vi kunde åka allt läskigt tillsammans! Haha 🙂 Det blev inga rutschkanor för mig den här gången, men vi lekte länge i en pool med en ström som gick runt runt. Det var så kul att bara flyta med i poolen eller springa på botten och få ordentligt med fart framåt. Barnen hängde i varsin arm på mig och bara skrattade! Tillslut kändes mina ben som spagetti och barnens läppar, särskilt Isadora och Alexandras, var alldeles blå så då gick vi vidare till den varma plaskpoolen med en liten rutschkana. När vi blev hungriga åt vi små amerikanska pannkakor som Karin tog med. Så himla gott och så mysigt 🙂

Efter äventyrslandet åkte vi hem och gjorde oss iordning innan det var dags för fika hemma hos Karins mamma och pappa där även svärföräldrarna väntade. Jag blev alldeles varm av det fina välkomnandet och Karins fina familj. Jag kände mig så hemma på nåt vis 🙂 Efter 1,5 timme där var det dags för mig att åka in till Örebro för min dejt..!!! Jag känner mig fortfarande lite wild and crazy för att jag åkte så långt för att gå på dejt, men känns det rätt så måste man ju testa 🙂 Hur som helst fick jag skjuts in till Örebro medan Karin och hennes familj passade mina barn.

Jag kan säga att jag var mäkta nervös när bilen rullade in på gatan till den restaurangen där jag och han hade bestämt att vi skulle träffas. Jag var 10 minuter tidig och funderade på om jag skulle försöka få till en bild till mitt inlägg, men jag var för nervös för att stå och fippla med kameran i sista minuten så det blev ingen bild. Efter en liten stund fick jag syn på en lång och stiligt klädd man på andra sidan gatan som också tittade i mobilen. Jag tänkte att det måste vara han. Jag skickade snabbt ett sms att jag står utanför och trots avståndet kunde jag ana på rörelsemönstret att han på andra sidan gatan fick ett sms. Det var han…..

Nu stoppar jag historien om min helg här med att berätta att min fina Karin kom och hämtade mig kl 23.00 och efter det satt vi och pratade i nästan tre timmar innan det tillslut var läggdags. Den natten fick jag nästan inte en blund, tankarna for hit och dit och det gick bara inte att sova.

Relaterade Inlägg

18 Kommentarer

 1. Kristina

  Låter som en supermysig helg ?
  Det kanske ni gör om ?

  Jag hoppas du tar det jag ska skriva nu på rätt sätt. För det är ju inte alltid lätt att förmedla sig i skrift. Men glöm inte ställa dig frågan om detta är den typ av man som du brukar falla för, eller en som kan ta del i att “projektleda” familjen mer. (Med tanke på vad du skrivit tidigare om tidigare erfarenheter.) Och, så klart, om det skulle vara möjligt att lösa det praktiskt om ni skulle bli ett par (kan han tänka sig att flytta till Gbg?).

  Jag menar nu inte att du ska svara på det här i bloggen. Men alla som har varit lite kära/förtjusta vet ju att det är lätt att dras med av alla känslor. Nu tror jag iofs att du egentligen vet vad du söker, så jag ville bara påminna dig lite om dina tidigare inlägg angående relationer! Sen kan du förhoppningsvis fortsätta sväva på dina små moln ??

  Kram och lycka till!

  Svara
   • Lin

    Jag letade också efter helt andra egenskaper och karraktärsdrag än mitt ex hade. Då träffade jag min man och det var en blandning av spänning och ”att komma hem”. Jag tror alltså helhjärtat på din metod med tanke på tidigare relation. Det verkar som det gick bra, vad härligt med en positivt möte!

 2. Elin

  ?????
  Jag bodde ihop med en kille i 3år. Vi gjorde slut då vi inte hade känslor kvar. 3månader efter träffade jag min drömprins, nu har vi nyss firat 9år tillsammans och har 3barn.

  Svara
 3. Karin H

  Det var helt underbart att få rå om er & visa er vårt liv. ?
  Kul att se barnen ha så roligt tillsammans fast det visste vi ju redan. ? vi längtar redan till nästa gång; Alexandra gav till ett ”Yeah” & Dick ett ”trevligt, men skit då jobbar ju jag.”
  Jag har gått runt med ett fånigt leende jag med & idag har huset känts alltför tyst & tomt.

  Svara
 4. Sanna

  Åh, så härligt det låter! Känner mig grymt sugen på kärlek jag också, och borde verkligen ge mig ut i dejting djungel jag också. Men jag har precis som du aldrig varit på en riktig dejt, och efter att ha varit själv med dottern sedan hon föddes så känns det så läskigt att faktiskt träffa någon. 11 år som ensamstående förälder, och så ska någon bara hoppa in i vardagen med oss. Hur skulle det vara? Känns så främmande, läskigt och nervöst men samtidigt otroligt spännande vilket gör att jag längtar.

  Har du några tips att dela med dig utav? Någon bra dejtingsajt? Om inte du har så kanske dina läsare har?

  Kram Sanna

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åh förstår har du har blandade känslor. Jag har också haft blandade känslor, kanske mest för att jag varit lite bitter över att jag trott att jag kommer vara ensam i flera år framöver. Jag läste något om att ensamstående mammor som har barnen på heltid är själva i genomsnitt 7 år innan dom flyttar ihop med någon igen. Det kändes tungt… men plötsligt så händer det kanske? ❤️✊?

   Jag har använt Match och Tinder. Match var totalt slöseri med pengar. Tinder är för många en ligga-app men tydligen finns det guldkorn där också ?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här