Okategoriserade

Jag kunde inte låta bli!

Jag blev så himlans nöjd med sandalerna från Rieker, så jag kunde faktiskt inte låta bli att köpa det andra paret som jag provade också 🙂 Jag brukar nästan bara gå i låga skor på sommaren för att jag har inte hittat några snygga sandaler med klack som jag inte får ont i trampdynorna av eller som inte skaver nånstans. Jag vill kunna gå länge, en lång shoppingrunda eller en barnvagnspromenad utan att få ont i fötterna. Mina höststövlar är så, jag kan gå hur länge som helst i dom trots att det är klack på dom. Förra året testade jag Moedatoffeln och dom var bra för dom skavade ingenstans, men eftersom dom är gjorda i trä så fick jag tillslut ont i trampdynorna ändå. Dom var lite för stumma för min fot helt enkelt. Men Rieker-sandalerna är helt annorlunda mot alla andra sandaler jag har provat! Oj, vad reklamigt det låter, men jag kan försäkra er om att skorna inte är det minsta sponsrade!

Isadora tyckte också att skorna var fina ❤ Ni hittar dom HÄR (annonslänk)!

 

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.