Okategoriserade

Trädgårdsdag

Idag har jag och barnen varit hemma hela dagen. Snickaren kom tidigt imorse och började greja och då tog jag och barnen det lugnt på soffan. När solen kom över till baksidan så gick vi ut och var i trädgården medans snickaren grejade på framsidan. Lucas lekte med sina snigelkompisar och Isadora kröp runt och undersökte olika saker, medans jag klippte gräset. Isadora kan gå nu, men hon väljer ofta att krypa ändå så jag vill inte ta på henne några nya kläder när vi ska vara i trädgården för då kommer hon bara förstöra dom. Asså, kolla hur hon ser ut efter en dag i trädgården!

Dom orangea fläckarna är kalkonlasangen som barnen fullkomligt älskar! Isadora åt som ett djur idag och han inte ens vänta på att jag skulle mata henne, hon åt alltså med händerna! Lucas åt också jättemycket. Han fick mer på sin tallrik två gånger. Det är lustigt för varken jag eller Jair var så förtjusta i den, men nu när jag vet att barnen gillar den så mycket så kommer jag fortsätta rädda den när jag ser den i ResQ Club-appen. Uppdatering! Insåg precis att det inte syns några orangea fläckar pga kaninen, men jag kan garantera att det finns många! Till och med en på ryggen för hon lyckades få en stor munsbit under bodyn på ryggen! Alltså, hur lyckades hon ens?

Efter maten putsade jag alla fönster utom två på utsidan. Det är två där jag inte kommer åt som jag behöver ett längre skaft till så jag får åka och kolla om det finns på Hornbach. Insidan gör jag en annan dag, det är inte lika akut och insidan kan göras på en regnig dag också 🙂 Jag tycker det är kul att putsa fönster, det är lite terapi nästan och det blir så stor skillnad direkt 🙂

Jag är trött nu men fantastiskt nöjd med dagen 🙂 Nästa hemmadag med sol ska jag rensa ogräs och fixa jordgubbslandet. Jag hade helt glömt bort vårt jordgubbsland men det ser ut som plantorna har det bra. Någon som har lite koll på hur man ska sköta jordgubbar? Jag tycker dom växer ganska tätt, är det okej?

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.