Okategoriserade

Jag har blivit bortskämd!

Jag fick ingen push-present av Jair, så himla typiskt honom! Det hjälper inte att man pikar, skickar länkar till push-present-listor eller ens säger rakt ut vad man vill ha. Män alltså! Men jag har inte gått lottlös i alla fall. Jag fick nämligen en väldoftande present gjord på riktig frukt från Lush! Har ni sett vilken läcker presentlåda, fullsmockad med tvålar, badbomber, hår- och hudvårdsprodukter! Precis vad en bebismamma behöver för att slippa lukta spya och sånt 😉

   

Giftboxen jag har fått heter The Whole Fruit Gift och precis som namnet avslöjar så har denna box fyllts med 13 produkter gjorda på frukt! Jag älskar kokos, så en av mina favoriter blev ju såklart handskrubben gjord på kokos och citron. Men balsamkakan som är gjord på färsk avokado, fikon, bananer, passionfrukt och kumquat är ju så spännande! Tänk att en hel fruktsallad kan användas som ett balsam till håret! Fyra av produkterna i giftboxen är badkarsprodukter; en avokadomango badolja, en bubbelbit gjord på svarta vinbär, en avokado badbomb och en äpple badbomb. Jag längtar såååå mycket tills vi köper hus, då ska jag ha badkar och tända ljus och njuta av min stund i badet. Men tills dess så får Lucas bada med bubbelbitar och badbomber. Han fick en rosa bubbelbit som satt på en liten pinne av mig i vintras . Han älskade den!

 
Det blir ingen rättvisa för produkterna att bara visa upp bilder på dom, egentligen borde ni fått känna doften också! Mycket går att göra på nätet, men dofter går inte att skicka över!

Asså jag måste bara berätta, vilket sammanträffande, igår när jag satt och skrev det här inlägget och nämner det där med spya, då spyr Isadora (som aldrig spyr nästan) värsta spyan – i mitt hår! Blääää! Det blev duschen för mig på en gång! Det var nästan som att det var meningen haha! Perfekt tillfälle att använda produkterna på!

Tack så himla mycket Lush för det fina presentkitet – otroligt uppskattat!

/I samarbete med Lush

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.