Okategoriserade

Jag & bebis idag :-)

Nu är jag hemma igen! Har varit fikat med min kompis Johanna efter jobbet. Jättekul att vi har börjat ses mera igen! Och jättekul att få sitta o prata skit 🙂

Idag har bebis sparkat och kittlat mig på insidan av magen nästan hela dagen. Så fort jag sitter ner och slutar prata kan jag känna att bebis vaknar och ligger där inne och grejar. Ibland känns det lite som den ligger liksom o ”krafsar” lite försiktigt på insidan av magen så att det kittlar mig. Åhh min lilla sötis, det är så himla härligt!!

Jag längtar så himla mycket efter min lilla bebis, men jag vill inte tiden ska gå för fort. Jag viill njuta av graviditeten o fortsätta gå runt i mitt lyckorus och ha fina kläder och känna mig vackrast i världen som jag gör just nu lite till!! Men, jag skulle gärna vilja sova lite längre på morgonen eller iaf slippa gå upp o gå till jobbet när det är becksvart ute… för det är så trist!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.