Spanien

Jag är tillbaka – nu händer det!

Hej alla underbara läsare!

Jag är till hälften tillbaka efter en lååååång sommarpaus med ganska så lite uppdateringar. Jag har aldrig bloggat så lite som jag har gjort denna sommarn, men det var värt att ta en paus. Jag behövde vila från alla ”måsten” som man även kan känna med saker man älskar att göra och så behövde jag fokusera på vårt bröllop som är om 6 dagar! Såååååå galet! Jag kan inte fatta det! Jag vet inte hur mycket jag kommer uppdatera innan bröllopet, men efter bröllopet så kommer det i alla fall bloggas frenetiskt! Haha! Jag har SÅÅÅÅÅ mycket att berätta, jag spricker – så exalterad är jag!

Hur som helst, vi är hemma i Sverige igen efter 8 veckor med sol och bad. Jag är brun, jättebrun! Eller ja, så brun jag kan bli och min hy är perfekt! Jag har ju lite problem med acne i vanliga fall, men inte när huden får sol, då mår den bra 🙂 Barnen är också bruna, Isadora har blivit alldeles blond! Victor har också fått solblekt hår och nu har dom två exakt samma hårfärg.

Lucas har också fått vackra blonda slingor i sitt hår, men framför allt så har håret växt! Nu kan han äntligen ha manbun som han sparat till! Men det märks att hans hår har ”afrokvalitet” för det har blivit supertorrt av solen och poolen. Om någon har tips på bra shampoo, balsam och hårkräm till afrohår så får ni hemskt gärna kommentera och tipsa! Vanliga återfuktande hårinpackningar och frisörprodukter som jag fått tips om till mitt och Isadoras hår funkar knappt alls på hans hår.

Man får vara supersnabb om man ska hinna knäppa en bild på denna trion. William kryper iväg typ direkt!

Innan vi åkte hem tog Isadora hål i öronen som hon önskat att göra i över ett år nu! Jag hade egentligen tänkt vänta tills hon blir 6 år eftersom öronsnibben växer och då kan hålet flytta sig om man har otur, men jag tror inte 5,5 och 6 år är så stor skillnad. Hon var superglad och är såååååå stolt!

Vi hade barnvakt över natt för första gången för William när min mamma var nere i Spanien med sin kille som också har lägenhet i närheten av Torrevieja. Mamma och hennes kille passade alla tre kidsen medan Victor skämde bort mig i Alicante eftersom jag fyllde år. Vi åkte till ett jättefint hotell med spa och spa:ade i två timmar innan vi åt på en riktig gourmet-restaurangen, El Portal, med helt galet god tapas!

När vi åkte hem från Alicante så var vi såååååå exalterade över att träffa barnen igen och särskilt William eftersom vi aldrig varit ifrån honom innan. Blödiga som vi är så satt vi i bilen och undrade lite oroligt om han frågat efter oss. Tänk om han varit ledsen? Känt sig övergiven? Ja, allt möjligt funderade vi över, men allra mest fantiserade vi om hans första reaktion när han äntligen fick se oss igen 🙂 Vi filmade alltihopa på instagram och såklart har jag printscreenat bilder så att ni också får se!

William var längst in i rummet när vi öppnade dörren, men han såg oss precis bakom soffan. Hans första reaktion är den första bilden – hur söt?! Jag döööööör för den här bilden! Bild 2 och 3 är när han kryper mot oss i ilfart!

Nu är vi hemma igen, men om tre dagar åker vi….! Det känns såååå såååå galet! Tänk att vi snart är man och hustru, herr och fru, husband and wife, äkta makar, gifta… alltså!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.