Okategoriserade

Isadoras ögonfärg

Det var längesen som jag skrev om Isadoras ögonfärg och nu har jag fått en fråga på det så nu ska jag svara 🙂 Isadora har fortfarande blå ögon, dom är mycket mörkare än Lucas som är tydligt klarblå, men färgen är fortfarande blå. Jag tycker färgen har stått stilla så här ganska länge, men jag skulle ändå inte bli förvånad om dom plötsligt blev bruna. Eller jo, lite förvånad skulle jag nog bli, men eftersom hennes ögonfärg är så mycket mörkare än Lucas så skulle det förklara saken 🙂

När jag fotar Isadora med mobilen inomhus med dåligt ljus, då ser hennes ögon nästan alltid mörka ut. Det är samma med mina och Lucas också om vi skrattar så att ögonen blir små. Här kommer några bilder på Isadoras ögon. Ni kan se att dom inte är bruna, men dom är inte heller klarblå, men dom ser ändå inte ut att vara så långtifrån mina när man kollar på bild.


Det är så svårt att få fram rätt nyans på bild, här ser nästan hennes ögon lite brungrå ut…

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.