Isadoras och min frisyr

Ian är verkligen en hejare på att fläta hår! Han gör jättefina frisyrer och det känns som man ska somna när han håller på och pillar. Det finns nog inget som är så avslappnande som när någon pillar i ens hår 🙂 Igår när Ian gjorde ordning Isadora inför kalaset gjorde han en jättefin frisyr med flätor som jag också hade velat ha, men vi hann inte fixa mitt hår innan kalaset så han flätade mitt hår efter kalaset istället. Visst blev det fint?!

img_6733
img_6713

Isadoras flätor blev lite ruffsiga när hon satt i vagnen, men jag tyckte ändå att det såg bra ut 🙂

Nästa gång vi är bortbjudna så har han lovat att fixa både mitt och Isadoras hår så att vi matchar 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här