Isadoras födelsedag – 5 år

Igår fyllde vår lilla prinsessa 5 år! Jag kan knappt fatta att hon har blivit såååå stor! Jag minns när Lucas var 5 år, men att Isadora nu är i samma ålder känns svårt att ta in. Jag har massor av barndomsminnen från när jag var 5-6 år och det känns härligt att tänka på att mycket av det roliga vi gör nu är det som hon kommer minnas när hon blir vuxen.

Bananpannkakstårta på sängen har blivit standard som födelsedagsfrukost här hemma

Isadora är faktiskt väldigt lik mig när jag var liten. Jag gillade exakt samma saker som hon gör. Jag älskade klänning och ogillade byxor. Jag älskade att klä ut mig till prinsessa, använda läppglans och smycken. Jag älskade att leka med barbies, dockor och ponnys. Jag känner igen mig så mycket i henne och det är därför inte alls svårt att komma på vad man ska köpa i present till henne. Detta året stod barbies i alla möjliga former högst på önskelistan och hon fick verkligen ett gäng med barbies. Tur att hon har ett stort dockhus där alla barbies kan bo 🙂

Hon önskade sig en barbiebebis och fick både en gravid barbie med bebis och en barbie med tvillingbebisar och barnvagn.

Vi hade ett litet kalas med bara dom närmsta släktingarna, precis som när Lucas fyllde år 🙂

William var nöjd med att han fick leka med paketsnöret

Jag gjorde samma marängtårta som förra året eftersom den blev så himla omtyckt, dessutom är den så enkel! Allt som behövs är vispad grädde, lemoncurd och banan samt dekorationer 🙂

Jag bakade också min favoritkaka som är som kärleksmums fast mer som kladdkaka. Den har också blivit en stor favorit bland vuxna och barn i familjen. Ni hittar receptet HÄR!

Sist men inte minst så bakade jag en socker-, gluten- och mjölkfri banankaka som blev URGOD! En riktig hälsokaka, men nästan för god för att vara så nyttig! Hojta om ni vill ha recept!

Isadora blev både glad och genererad när alla sjöng för henne och stod och kramade mitt ben innan det var dags att blåsa ut ljuset på tårtan. Älskade lilla prinsessa! Hur blev du så stor?!

Isadora var genomlycklig hela dagen och när hon gick och la sig var hon så nöjd och glad för sin födelsedag och alla hennes presenter 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här