Okategoriserade

Isadoras bajs, vaccinering och mitt dövöra

– Innehåller ett samarbete med Minutkliniken –

Igår, efter Isadoras svarta bajsblöja, så åkte jag och Lucas iväg till BVC i Mölndal och hämtade upp några provrör så att dom kan testa bajset. Efter BVC så åkte vi vidare till Minutkliniken på ICA Maxi som ligger alldeles i närheten för att kolla mitt öra och passa på att ta andra dosen av fästingvaccinet.

Sköterskan berättade precis som jag redan misstänkte att mitt öronont och lock för örat berodde på förkylningen. Hon ordinerade massa kortisonnässpray och 100 tryckutjämningar om dagen. Jag har nog gjort 5 idag så för göra resterande 95 nu under kvällen haha! Efter att vi hade kollat mitt öra så fick Lucas sin vaccineringsspruta och sedan fick jag min. Lucas var sååå nervös den här gången, men det gick bra, han blev bara lite ledsen. Sköterskan var så skicklig så jag kan ärligt talat säga att det knappt kändes överhuvudtaget! Jag är ganska ordentligt förkyld, men det är inte farligt att fästingvaccinet när man är förkyld men man kan bli mer förkyld och det blev jag. Så nu har jag även ont i halsen, hostar och lite dövare ändå… haha! Jaja, det går över tills jag gifter mig för det lär jag ju inte göra på många år (vi är så sega) haha!


Efter vaccineringen fick Lucas åka tåg 🙂

När vi skulle åka hem så var det så lång bilkö att det inte var någon idé att försöka åka tillbaka mot Hisingen så vi åkte mot Kållered och stoppade på McDonalds istället. Lucas åt en stor pommes frites helt själv. Han blev så mätt att han inte ens orkade smaka på glassen som jag hade köpt som extra treat eftersom han varit så duktig 🙂

Innan vi skulle hem så gick vi in på Rusta och köpte det sista exet av den grillen som Jair önska sig 🙂 Mer om det i ett annat inlägg 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.