Okategoriserade

Fortfarande sjuk…

Jag är sååå seg just nu! Jag mår fortfarande bajs. Förkylningen tog ny fart efter vaccineringen och jag mår inte ett dugg bättre ännu. Jag är fortfarande döv, snorig, ont i halsen, hes och hostig och sååå himla himla trött! Isadora vaknade supertidigt idag, men Jair tog hand om henne och Lucas som vaknade strax därpå. Jag gick upp klockan 9 och då var Jair helt död så jag lät honom sova lite medan Isadora ändå sov i vagnen. Isadora sover fortfarande men kommer vakna när som helst och eftersom jag är en levande zombie så kommer jag väcka Jair. Jag är såååå trött, kroppen bara skriker efter sömn trots att jag sovit. Jag antar att det är förkylningen som talar…

Jag hoppas innerligt att jag mår bättre imorgon för imorgon har jag barnen själv hela dagen. Jair måste vända på dygnet för att kunna gå till jobbet på natten.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.