Isadora 3 år!

– Inlägget är reklam för Lekmer och innehåller annonslänkar – 

På påskdagen fyllde Isadora 3 år! Min lilla tjej har blivit stor! Det känns både glädjefyllt och lite ledsamt för jag vill ju helst att barnen ska vara små för alltid eller nja inte riktigt men jag hade gärna stannat tiden nu.

org_dsc02400
org_dsc02399

En minipannkakstårta gjort på Victors goda bananpannkakor som Isadora kallar “kakalan”

org_dsc02405
org_dsc02406
org_dsc02408

Underbar gosedjurskanin, rund som en boll, kommer från Kurragömma

org_dsc02447
org_dsc02432
org_dsc02443
org_dsc02438

Isadora ÄLSKAR dockor av alla dess slag och det märktes verkligen när hon öppnade just dom presenterna. Den blonda dockan kommer från det populära märket Design a friend och är otroligt välgjord och har en hel klädkollektion som man kan samla på sig. Den andra är en baddocka med badkar som jag tänkte att Isadora kan ha med när hon badar.

org_dsc02424
org_dsc02419
org_dsc02428

Den fina koftan som ser ut som Odd Molly kommer förvånande nog från Ica Maxi! Det trodde ni inte va?!

Vi firade Isadora på morgonen med paket och födelsedagsfrukost på sängen och efter det hade vi egentligen tänkt slå på stort med utflykt till Tjolöholms slott, men eftersom Lucas var sjuk så blev det ändrade planer.

org_dsc02449
org_dsc02450

Den här vovven blev också en riktigt favorit! Jag fyndade den på Black Friday och tyckte att den kändes lite billig (vilket den också var) – men ack så populär! Den här kära vovven har promenerat runt vid Isadoras sida i flera dagar nu. Den kan både promenera och skälla!

Vi stannade kvar hemma och åt mumsig frukost, badade badkar och sen var det dags för Isadora att åka en tur till Jair och fira lite medans vi var hemma med Lucas. Isadora var supernöjd och skuttade glatt iväg till bilen när vi skulle gå. Jair och jag hade synkat oss angående presenter så från honom fick hon kläder till sin nya docka som hon hade med sig och fyra olika prinsesskjolar som hon ÄLSKAR!

När Isadora kom hem gjorde jag pannkakstårta och hon fick blåsa ut ljusen igen. Det fick bli stearinljusen för vi hittade inte sifferljuset och jag hade glömt köpa små ljus, men det gick bra så här också. Det gäller att vara lite uppfinningsrik ibland (tack Victor!).

org_dsc02487
org_dsc02491
org_dsc02489
org_dsc02493

På kvällen somnade hon ganska snabbt trots att det var andra natten utan “Bobo” (nappen). Hon hade haft en fartfylld dag så hon orkade väl inte bekymra sig så mycket över att hon saknade den. 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här