Inte sovit en blund

Vilken jobbig natt detta har varit! Varken jag eller Lucas har fått en blund inatt. Jag har suttit upp och sovit med en hostande Lucas halva natten och resten av natten hade jag två hostande ungar. Det var inte mycket jag kunde göra för att lindra hostan mer än att sitta upp med barnen och ge dom honungsvatten. Jag har nämligen tappat Lucas hostmedicinflaska på det hårda golvet i hallen så hela flaskan gick i tusen bitar, men det hade inte gjort så mycket om jag bara hade haft saft hemma. Stark saft är nämligen lika effektivt som hostmedicin, men inte heller det hade jag 🙁 Stackars barnen, dom hostade så att dom grät, men tillslut somnade vi alla av ren och skär utmattning.

Egentligen skulle Jair vabbat idag, men jag kunde inte ta mig upp i sängen imorse. Dessutom värkte halsen och örat så jag var tvungen att kurera mig själv för att överhuvudtaget bli människa idag. Det får bli en väldigt lugn dag idag och lite senare kommer Jair och löser av mig när jag ska till psykologen…

Jepp, det behövdes en kaffe och lite fika för att väcka liv i denna döing idag…

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Karolina

  Känns som sjukorna är elaka i höst. Här är det ögoninflammation och hosta med just nu. Krya på er allihop

  Svara
 2. Erica

  Krya på er, tufft att ta det själv när du också är sjuk. Testa att dela en gul lök och lägg i liten vatten nästa gång! Ett hudmorstips som fungerar!

  Svara
 3. Cissi

  Jag håller med Erica här ovan, testa löktricket nästa gång! Det låter som totalt hokus pokus men fungerar förvånansvärt bra. Jag har försökt ta reda på vad det är som gör att det funkar och har hittat att löken verkar slemlösande och avsvällande, jag har dock inga säkra källor på det. Här hemma har vi kört löktricket var och varannan dag under hösten. Det finns lite olika beskrivningar hur man ska göra men vi har landat i att vi grovhackar löken och häller på kokande vatten, sen ställer vi skålen i rummet som barnen sover.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här