Inte ensam

Det har verkligen varit så jobbigt att inte veta vad som är fel med Lucas. Jag har känt mig så himla stressad, det är hemskt när ens barn mår dåligt och man inte känner sig hörd av vården. I måndags följde både Victor och min mamma med på läkarbesöket, vi var beredda på att få kriga, för att bli tagna på allvar, men det behövdes inte. Läkaren förstod att det fanns ett problem och att vi inte fått en lösning på det än. Men jag är ändå väldigt tacksam över att dom båda följde med. Jag vet att min mamma alltid ställer upp när det behövs, men nu hade jag två “soldater” vid min sida. Två klippor, varav den ena faktiskt är min partner, min kärlek och min allra bästa vän.

Jag blir tårögd när jag tänker på hur fin Victor är och hur mycket han har förändrat och tillfört till mitt och barnens liv. Jag har alltid vänt mig till min mamma för allt, men nu har jag Victor jag kan luta mig emot. Han ställer inte bara upp i lägen som jag behöver hjälp, han är där från början och delar problemet med mig. Han följde med till barnakuten förra veckan, men pga corona fick bara en förälder följa med in. Dumma corona! Victor sätter alltid mig och barnen i första rummet och agerar inte bara som en bonuspappa utan som en riktigt förälder. Han delar ansvaret med mig och vill vara där för dom i alla lägen. Jag är så tacksam att jag träffade just honom. Jag har levt hela mitt liv med att jag måste klara mig själv (eller ringa min kära mamma). Det har tagit tid för mig att våga lita på att jag inte längre är ensam, men jag gör verkligen det nu och det är jag oändligt tacksam för. Det är en sån enorm lättnad att känna att allt vilar inte längre på mina axlar.

Angående Lucas fick han antibiotika iförrigår och imorse sa han att det kändes lite bättre. Nu håller vi tummarna för att det går åt rätt håll!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. -Jenny-

  Jag är SÅ GLAD för din skull. Men samtidigt känns det jobbigt i hjärtat att du aldrig känt så innan. Att du i ditt förra förhållande aldrig kände stöd på det sättet. Att du kände dig ensam fast du inte borde gjort det. Får ont i magen när jag tänker på att många kanske bara har sådana förhållanden. Att många inte vet bättre. Att många tror att det är ”normalt”. Önskar alla riktig och enkel kärlek ❤️

  Svara
  • Emma

   Tack fina du ❤️ Jag är så glad för att jag får uppleva det här. Jag har verkligen varit ensam i alla mina tidigare förhållanden, detta är första gången jag upplever att min partner också är min trygghet. Jag visste inte att jag kunde få det så här bra, jag trodde att förhållanden ofta var lite ying och yang, så om en person var väldigt drivande och fixar med allt (som jag gör) så kommer den bara träffa partners som är lata eller inte klarar sig själva. Jag känner mig otroligt lyckligt lottad över att ha hittat Victor och jag kommer aldrig släppa honom. Jag hoppas att alla som har haft det som mig hittar sina själsfränder också ❤️

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här