Innelek pga kylan

Visste ni att den värsta kylan i landet finns i Göteborg? Japp, i alla fall om man ska tro på köldexperten Olle Rosén och invånarna själva. Här piskar iskalla vindar rakt i ansiktet och kylan kryper in på huden även om man har bra kläder på sig. Vi älskar att bo i Göteborg, men just nu är ingen i den här familjen särskilt pepp på att gå ut och leka. Dessutom har Isadora blivit rejält förkyld så det passade mycket bättre med innelek 🙂

Jag har varit rätt upptagen idag men Jair och Ian har lekt med barnen. Dom tog fram smålegot som har legat nånstans uppe på vinden sen vi flyttade från vår gamla lägenhet. Det är lite komiskt för Ian hittade legot efter bara några minuters letande, medan Jair har varit uppe på vinden flera gånger och letat men aldrig hittat och då var det ändå han som bar upp det till vinden från början. Min kära sambo är bra till mycket, men att leta efter saker är inte hans starka sida om man säger så. Haha!

Killarna var väldigt kreativa och byggde både en bil och ett hus med flera rum. Det var faktiskt väldigt kul att se!

Själv är jag inte alls så kreativ, men jag skulle gärna vilja bygga något. Jag gillar att bygga modeller och sånt, men då vill jag gärna ha en instruktion eller liknande. Är det någon som vet om man kan hitta instruktioner till smålego? Det kanske finns att ladda ner nånstans?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Tror att det finns på Legos hemsida, har för mig att sonen fick hem sådant därifrån när han var medlem i Legoklubben 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här