Okategoriserade

Inköp till Barbamamma outfit

Sjal till håret för att få det att se svart ut.
Korallröda blommor att sätta i håret, fanns inga röda
Lösfransar 🙂
Rosa rouge som jag kan ha både på kinder och ögonlock 🙂
Hårband och hårspännen

20121212-232816.jpg

Ska testa lite imorgon för att se om jag kan få det att sitta bra i håret 🙂

5 Comments

 • VackraVi - 20 år och mamma till Thea

  Du kommer vara den snyggaste barnbamamman på festen! 😉 och troligast den enda också så vi får säga den snyggaste någonsin ;D

  Tack för idag! Det var så himla roligt! Blir alltid så glad av att träffa dig! 😀

  Sv: Jag använde en app som heter ”pixlromatic” för att fixa bilden:)

  Sv2: Ja, jag mår bättre:) Jag nämnde inget för jag tänkte faktiskt inte på det själv! Haha! Det smittar inte heller för varken Jonathan, Thea eller någon annan i min närhet har åkt på det. Hade jag trott att det smittade så hade jag inte träffat dig idag:) Troligast så är det kvar hängande symtom från min lunginflammation 🙁 Eller så beror det på att jag har immunbrist och det betyder att min kropp producerar för lite vita blodkroppar och det smittar ju definitivt inte:) Ville bara säga det så att du inte tror att jag går runt och inte bryr mig om jag smittar folk eller inte, haha!

  Sv3: När jag är klar med utbildningen så ska jag ta och bjuda på något riktigt gott! ;D

 • Emma

  Carro, anledningen till att jag ändrade mig till barbamamma var för att jag vill helst vara snygg också… eller ha en snygg sminkning iaf. Nu kommer jag ha en klänning och stumpbyxor med benvärmare. En liten turban på huvudet, men långa fransar och rosa ögonskugga. Jag skippade den svart färgen i ansiktet. Hade jag varit Bella så hade ag ju sminkat mig som jag var döende… alltså inte en snygg sminkning, plus att jag hade tänkt ha mjukis på mig.. Sen tror jag inte att så många på mitt jobb hade sett att det var Bella jag var för det är nog många som inte sett filmen….

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.