Okategoriserade

Inget fel med stygnen

Jag ringde och frågade på sjukhuset om det där med stygnen och det var helt normalt. Jag har alltid trott att stygnen skulle typ absorberas av kroppen och inte att dom så småningom kommer ramla ut… Sköterskan jag pratade med sa att jag kunde prova att dra lite försiktigt i stygnen och då kanske dom lossnar. Det var skönt att höra att det inte var nåt fel och kanske kan det bli Britney-underkläderna ikväll ändå… 😉

Mensen är inte tillbaka än, 4-6 veckor brukar det ta innan mens kommer tillbaka efter en skrapning sa läkaren. Jag hoppas på att den kommer igång snart. Det vore skönt, som ett kvitto på att kroppen är igång nu.. Jag har inte märkt av nån ägglossning än heller så kanske får jag ingen eller så får jag den snart och då kommer mensen om cirka 2 veckor. Eller så hamnar kroppen i stand-by-läge och så dröjer det ännu längre…

Ni som har haft blivit skrapade eller fått missfall? Hur lång tid tog det för er att få tillbaka er mens?

 

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.