Okategoriserade

Inga leksaker men lite motion

Det blev aldrig nån tur till leksaksaffären förut. Jag upptäckte nämligen att himmel var alldeles klarblå när jag kom ut och Lucas somnade som en stock i vagnen direkt när jag la honom där. Så jag satte mig på en filt i solen i nästan två timmar och läste en bok och prata i telefon. Så himla skönt!

För att jag ändå skulle få lite motion så gick jag en sväng runt slätta damm i snabb takt. Det tar ungefär en timme, så himla bra motion! Visste ni att man faktiskt förbränner mer av att gå en promenad i snabb takt än att springa!? Tack för alla era tips om träning. På måndag ska jag gå till biblan och se om dom har Olgas träningsbok för nyblivna mammor, annars kanske jag köper den 🙂 Mammamage appen tänkte jag också ladda ner 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.