Inga leksaker men lite motion

Det blev aldrig nån tur till leksaksaffären förut. Jag upptäckte nämligen att himmel var alldeles klarblå när jag kom ut och Lucas somnade som en stock i vagnen direkt när jag la honom där. Så jag satte mig på en filt i solen i nästan två timmar och läste en bok och prata i telefon. Så himla skönt!

För att jag ändå skulle få lite motion så gick jag en sväng runt slätta damm i snabb takt. Det tar ungefär en timme, så himla bra motion! Visste ni att man faktiskt förbränner mer av att gå en promenad i snabb takt än att springa!? Tack för alla era tips om träning. På måndag ska jag gå till biblan och se om dom har Olgas träningsbok för nyblivna mammor, annars kanske jag köper den 🙂 Mammamage appen tänkte jag också ladda ner 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Emely Tuväng

    Palla träna.. 😛 Själv är jag lat och väntar tills kilona försvinner av sig självt.. vilket tar ett år ungefär efter första barnet.. och lär ta lite längre tid den här gången. 😛 Kram

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här