Okategoriserade

Hopplöst segt idag!

Idag verkar det som att Loppi har en besökarboom för just nu är det väldigt svårt för mig att blogga!! Datorn tappade connection hela tiden och tillslut försvann allt jag hade skrivit så nu provar jag från mobilen istället 🙂

Och förresten, jag måste be lite om ursäkt för att det inte har blivit några morgon eller lunchinlägg den sista veckan. Jag har börjat åka till jobbet med min granne och väl där på jobbet så har jag haft så himla mycket att göra att jag har fått jobba över i flera dagar i streck nu.

Imorgon så kommer jag i alla fall sluta tidigt för då ska jag och min fina granne Antonia gå på filmen som alla pratar om!

(null)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.