Okategoriserade

Imorgon kommer annonsen upp!

Imorgon kommer vår lägenhet ut på Hemnet för försäljning! Detta är inte lägenheten vi bor i utan den som jag äger, som jag köpte precis när jag och Jair flyttade till Göteborg. Vi har inte bott där sen vi kom hem från Brasilien och då hann vi bara bo där i en månad så egentligen har vi inte bott där på 3 år nu. När vi kom hem från Brasilien så fick vi nämligen en nybyggd 3:a, en hyresrätt som vi flyttade in. Bostadsrätten är en 2:a så vi kände att den var lite liten och min mamma ville gärna hyra så vi hyrde ut den till henne. Och nu med facit i hand så visade det sig faktiskt vara en otroligt bra affär 🙂 Värdet på lägenheten har faktiskt nästan fördubblats sen jag köpte den!


Allt har varit så galet intensivt för att få lägenheten i skick för försäljning. Vi har tapetserat, städat, plockat undan och det ska fortfarande målas innan visning. Ja, det har verkligen varit mycket. Och nu på söndag är det dessutom dop och vi har inte beställt nån tårta än… puh! Jag ska fixa det imorgon. Det ska bli skönt med lite andrum nästa vecka innan det blir visning veckan därpå. När lägenheten är såld så ska jag fira att det är över! Det ska bli såååå skönt och då kan jag och Jair i lugn och ro leta efter ett större boende! Jag har redan börjat hemnet-knarka och drömma om vårt nästa boende 🙂 Just nu letar vi radhus och färdiga hus, men jag ska nog kika lite på nybyggen också 🙂 Min förhoppning är att det ska bli lite pengar över när vi säljer för om det blir det så kommer vi investera i lite nya möbler. Och OM det fortfarande blir lite pengar över så blir det nog en månad i brasselandet också 🙂 Åh så mycket vi har att se framemot just nu!

PS. Glöm inte rösta på mig, om ni inte gjort det 🙂 Rösta gärna från sambons telefon också 😉 Ni hittar röstningen HÄR!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.