Fotoevent med Canon

Förlåt för dagens tystnad, men jag och Thaimorsan har varit iväg på ett kul fotoevent hela dagen. Dagarna rullar på så snabbt just och tid är verkligen en bristvara! Eventet anordnades av Canon och fokus var på just barnfotografering så vi fick en hel del tips på hur vi ska göra för att fota våra barn 🙂 Under dagen fick både Isadora och Penny agera modeller och dom skötte sig utmärkt 🙂

  
Canon hade även coola skrivare som man kunde skriva ut bilder med endast ett knapptryck på telefon. Det gick även att skriva ut klistermärken. Jag sitter och klurar på om jag skulle slå till och köpa en sån 🙂 Så kul att få upp lite bilder ju!

  
Roligast idag var att jag fick lära mig att fota utan auto! Jag tycker fortfarande att Manuell är svår, men AV fattade jag så det kommer jag köra på nu. Det känns som att AV är typ en light version av manuell 🙂 Jag tänkte faktiskt att jag skulle fördjupa mig lite i fotografering och köra nån onlinekurs för att lära mig lite mer 🙂 Jag blev verkligen inspirerad idag 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här