Ikväll spelar Sverige – ska ni titta?!

Igår var det Brasilien-match och idag är det Sverige-match! Är ni taggade? Jag är faktiskt riktigt taggad! Sverige är i VM för en gångs skull! Alla i Brasilien tyckte synd om mig när det var VM i Brasilien för att Sverige inte var med. Jag brydde mig inte så mycket, men det är klart att det hade varit kul om Sverige var med då.

Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag aldrig varit så intresserad av fotboll, men jag älskar stämningen som fotbollen ger. Jag älskar när flödet på Instagram fylls av Sverige och Brasilien t-shirtar. Jag älskar att duka upp med snacks för att kolla fotboll och jag älskar när alla jublar när att det blir mål. Det var supermäktigt att se fotboll i Brasilien, alltså ni skulle sett hur det var! Alla brassar fick ledigt från jobbet när Brasilien skulle spela så shoppingen och mataffärerna stängde. Vi sminkade oss med Brasiliens färger, målade naglarna med Brasiliens flagga och klädde oss i matchtröjor. Varje gång Brasilien gjorde mål så firades det genom att dansa, ropa och kasta smällare. Det var galet 🙂

Ikväll blir det lite lugnare när vi hejar på Sverige. Ska ni titta ikväll eller känner ni mer som på bilden nedan?

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här