Okategoriserade

Idag…

Vilken kall morgon! Känns som det börjar bli dags att plocka fram vinterkläderna snart. Jag behöver nog sy fast en och en annan knapp på min höstjacka innan bara. Idag är jag väldigt väldigt trött. Dagen igår var jobbig och jag var ledsen stor del av dagen. Det börjar att närma sig abortdagen för det verkar inte som det kommer starta av sig själv. Jag försöker förbereda mig mentalt och det är väl därför jag känner mig osäker och inte riktigt vill tro att bebisen är död.

Idag får jag sista ultraljudet och efter det så kommer jag gå vidare. Idag hade jag varit i 9+6 om bebisen hade levt. Hoppet lever fortfarande därinne i hjärtat men jag försöker tänka logiskt.

Jag vill tacka alla ni som stöttar mig igenom detta! Ni ska veta att ni betyder otroligt mycket!!!!

2 Comments

 • lopp

  Hej,

  Har själv gått igenom ett missfall tidigare i år ( utomhavandeskap med tom fostersäck, akut operation och borttagande av en äggledare). Första 3 veckorna efter grät vi båda varje dag. Sedan har det blivit bättre, visst blir man ledsen ibland men livet går vidare. I princip alla missfall beror på genetiska problem men du kommer säkert leta orsaker på nätet ett tag, det ar normalt. Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Låt kroppen läka efter missfallet i tre månader innan ni försöker igen så kroppen kan hämta sig. Ät vitaminer, nyttig mat, folsyra (brysselkål för båda) och försök sedan igen. Det kommer kanske inte gå i den takt du önskar men fokusera på nuet istället. Vi har fortfarande inte fått till det och är nu 4 mån efter vänt perioden. Kram

 • Me & My Baby Doll

  Hej! Första gången jag kikar in här och jag var tvungen att läsa äldre inlägg, blev så ledsen för din skull. 🙁

  Jag lider med dig, har gått igenom samma sak. <3
  Om du vill prata med nån utomstående så finns jag här.

  Massa styrkekramar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.