Hösten är på ingång

Är det bara jag eller gick den här sommarn otroligt fort? Det kändes som att det fortfarande var sommar under början av denna veckan, men igår la jag plötsligt märke till alla gula och röda löv på marken. Det är då man förstår att det ska bli höst..!

Jag har inte saknat hösten men jag hoppas innerligt att denna hösten kommer bli annorlunda från hur den var förra året så att jag kan hitta på lite kul saker med barnen på dagarna. Jag hoppas att öppna förskolan kommer kunna dra igång nu när allt fler vuxna är vaccinerade eller att dom har aktiviteter utomhus.

Det som är bra är att mina kära svärmor och svärfar har lånat ut sin bil till mig så jag är mycket mer flexibel och kan åka lite längre till aktiviteter som är bra och säkra, istället för att åka buss 🙂 Jag tänkte även att vi ska ge oss ut och leta svamp för jag har en idé om var det kan finnas 🙂 Jag är ju från Borås egentligen så jag har alla mina svampställen där, så typiskt!

Om ni har bra förslag på aktiviteter man kan hitta på i höst får ni gärna tipsa mig 🙂

Mina nya naglar matchar med hösten

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här