Home sweet home

Igår åkte vi tillbaka hem till Jairs mamma och pappa. Och jag är verkligen glad att vi gjorde det för att på kvällen så var det en ny drive-by skottlossning och den här gången var det en 11 åring som blev träffad av en bala perdida (alltså skjuten av misstag). Jag tycker det är för jävligt!!! Men jag är inte helt hundra på dom här uppgifterna, det var många gånger i det området som nån hittade på att nån blivit skjuten men sen när vännerna kom för att se om det stämde så levde personen.

Jag är iaf glad över att vara hemma. Jag tyckte mycket om Jairs familj och området så jag tycker det är synd att det var så mycket skottlossningar där…

20140424-182459.jpg

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här