H&M-inköp till mamma & bebis

Skickade precis iväg min kille till Backaplan. Egentligen åker han dit för att se om han kan hitta några iphone-hörlurar. Jag tappade mina igår och Jairs har varit trasiga i flera månader!

Men givetvis passade jag på att skicka honom till H&M också så att jag slipper gå dit innan söndag (då går min rabattkupong ut nämligen). Jag försöker att inte köpa så mycket mer nu innan bebisen kommer men det här tyckte jag att vi behövde:

Två neutrala amningslinnen som går att ha underkläderna och med kofta till. Dom här hjälmmössorna (för det är väl hjälmmössor när man knyter under hakan?) i bomull. Båda ska få följa med till BB 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. mammananna

    Det är sånadär amningslinnen jag tipsar om inför BB-packningen. De är perfekta att ha som “nattlinne” sen när brösten läcker mjölk, vilket de typ alltid gör nångång under amningsperioden. Då håller de allt på plats och så kan man ha amningsinlägg till som suger upp allt läckage. 🙂 Det tog ett tag innan jag kom på den lösningen men åh vaskönt det var att slippa sova i en blöt mjölkpöl… Lycka till! 😀

    Svar från Emma: Jaha så bra 🙂 Jag köpte såna och har packat dom i BB-väskan 🙂 Jag har tagit med några amningsinlägg också 🙂 Tack för tipset!!!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här