Okategoriserade

Hjärnspöken om träning

Undra hur det kommer sig att jag aldrig har träningslust kär jag ska börja träna. Första och andra gången jag kommer iväg till gymmet så känner jag mig alltid lycklig och glad, men när jag ska göra träningen till en vana får jag jämt tampas med hjärnspöken först. Hjärnspökena säger till mig att idag har jag ingen lust eller ingen ork och jag försöker övertala dom att jag visst vill och orkar. Idag har jag ork men ingen lust. Lite av det beror på att det är Box idag och jag vet inte om boxen är i luften eller om man ska vara två och två och slåss på varandra. Jag tycker inte om att slåss på varandra om jag inte känner min motståndare. Tjejen jag träffade förra veckan ska gå dit idag så jag får väl gå jag också…

Men jag har verkligen ingen lust.. Idag så får jag använda mitt eget träningstips och det är att inte säga till mig själv att jag måste träna. Istället talar jag om för mig själv att jag ska träna. Då blir det ingen diskussion mellan hjärnspökena och mig 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.