Bröllop

Hjälp! Vigselringen är för LITEN!

Det här INTE ett clickbait – det är verkligen så här illa! Min vigselring är för LITEN och jag har PANIK! Jag försöker dölja hur hemskt det här känns, men på insidan av mig så pågår ett kaos! Jag kan inte fatta hur jag kunde vara så dum att jag beställer en för liten vigselring och nu hinner jag inte förstora den för vi åker på onsdag :’-(

Vi beställde ringarna när vi var nere i Spanien och då valde jag samma storlek på vigselringen som jag har på förlovningsringen, TROTS att jag mätte upp med en mätsticka att mitt finger är 2-3 storlekar större. Jag tänkte att om förlovningsringen sitter där så måste ju vigselringen också kunna sitta där. Den är ganska tunn så det borde gå bra. Men ack så fel jag hade! När vi provade dom i fredags efter att vi kom hem från Spanien så var den supertrög att få på, så jag testade att lägga babypuder på fingrarna så att den skulle glida bättre. Jag fick på den, men Victor hade ju aldrig kunnat trycka på den på mitt finger på ett fint sätt. När ringen väl satt längst in på fingret så såg det jättebra ut, men jag kunde inte få av den igen! Jag dränkte fingret i diskmedel och drog och slet till fingret blev blått men fick ändå inte av den. Jag fick be Victor om hjälp och efter mycket slitande så fick han av ringen innan fingret svullnade upp för mycket. Så hemskt! Vad ska jag nu göra liksom?

Jag vet inte hur mycket flygresan har påverkat mitt finger, mina händer kanske är svullna…? Det är dom säkert, men faktum återstår, ringen är för liten… Jag har svårt att få av min förlovningsring också, men den kan jag ändå få loss på egen hand med diskmedel eller tvål, det gick ju inte med vigselringen.

Jag kontaktade Vanbrunn som jag köpt ringarna ifrån och dom tyckte såklart synd om mig och har nu lovat att skicka en atrappring som kommer innan onsdag så då löser det sig. Men HERREGUD vad jobbigt det här känns. Jag vill ju egentligen gifta mig med min riktiga ring, ta bilder med min riktiga ring… Det känns jobbigt, men som tjejen på kundtjänst sa så ska jag ha ringen hela livet, inte bara en enda dag. Bridezilla är fortfarande lite nojig över om ringen kommer med posten eller inte, men så länge den gör det så ska nog Bridezilla hålla sitt humör i schack 🙂

2 Comments

  • Skolkurator

    Min vigselring var för stor. Alltså riktigt mycket för stor! Så pass att den trillade av om jag höll handen nedåt. Två gånger fick jag lämna tillbaka den och guldsmeden fick börja om (vi specialtillverkade ringen). Jag hade alltså inte uppgett fel mått, utan han hade missuppfattat måttet… Det slutade med att han fick posta en ny ring eftersom vi flyttat från orten och 60 mil norrut. Den hann fram precis i tid till vigseln.
    Håller tummarna att det löser sig!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.