Nu har allt fixat inför bröllopet – tror jag!

Nu tror jag att jag har grejat allt inför bröllopet! Det känns så skönt! I helgen gjorde jag naglar, köpte underkläder, läppstift och förhoppningsvis så kommer attrappen från Vanbruun också så då slipper jag oroa mig för det 🙂 Till bröllopsdagen har jag bokat en stylist som kommer och fixar hår och makeup och hjälper mig med att knäppa klänningen. Vi kommer gifta oss helt ensamma, utan gäster, så jag behöver verkligen all hjälp jag kan få från alla vi har anlitat under bröllopet 🙂 Vi kommer ha en fotograf och två videografer så det kommer bli dom som får hålla koll på att klänningen ligger fint när jag går och står. På torsdag har vi möte med prästen, fotografen, videografen, stylisten och floristen – haha! Ja, hela dagen är full av möten så det blir intensivt men det känns så kul! Jag tänkte att jag skulle försöka uppdatera så att ni kan följa detta på instagram i stories 🙂 Ni hittar min instagram HÄR!

Relaterade Inlägg

12 Kommentarer

 1. Johanna

  Jag blir så nyfiken på bröllopet 😁 hur kommer det sig att ni ska vara ensamma under ceremonin? Ska ni gifta er på någon speciell plats ni valt? Vart ska ni resa i en vecka? Osv. 😍😍

  Svara
  • Emma

   Jag kommer berätta allt eftersom eller efteråt 🙂 Jag är livrädd för att något ska gå fel eller att det inte ska bli av för att jag berättar innan 😅

   Svara
 2. Elin

  Så ni åker alltså iväg igen efter 8 v i Spanien där deltavarianten sprider sig lavinartat och så är ni inte ens vaccinerade? Wow jag slutar följa här och nu, blir så otroligt provocerad, tänk på att era nära och kära kan drabbas och inte bara er själva, även dina barn. Det finns ingen ålder på detta viruset och delta är lila smittsam som vattkoppor mvh vi som slitit oss sönder och samman i covidvården

  Svara
  • Emma

   Det fanns ingen deltavariant när vi åkte till Spanien, men väl där höll vi oss för oss själva och var lika isolerade som vi hade varit om vi varit kvar hemma i Sverige. Vi testade negativt för corona på flygplatsen när vi kom hem till Sverige och vi testade negativt idag igen. Jag förlorade min morfar i corona så självklart kommer vi fortsätta vara försiktiga, följa restriktioner m.m. Vi ställde in vår bröllopsfest pga av corona och valde att gifta oss helt ensamma på en plats som betyder mycket för oss.

   Svara
 3. Emma

  Önskar er stort lycka till och en fin dag tillsammans! 💕 Det ska bli roligt att läsa om när du väljer att berätta.

  Svara
 4. Anonym

  Ska ni verkligen lämna er baby och de andra barnen i en vecka. Hur mån ärlan då pärm sin familj? Mer intresserad av att få media på sig kanske?

  Svara
  • Elisabet

   Vilken jättetråkig kommentar.
   Jag och min man gifte oss hemligt för många år sedan.
   Det var det rätta beslutet för oss, och det har vi aldrig ångrat.
   Som jag har uppfattat det i Emmas blogg och Instagram så är både hon och Victor väldigt måna om sina barn.

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här