Okategoriserade

Hjälp mig med ur-och-skur-kläder + höstpreppat vagnen

– Innehåller annonslänkar –

Nu när Victor har börjat jobba deltid och därmed använder bilen så blir det att promenera och hämta Isadora från förskolan. Det är en ganska lång bit att gå (1,6 km) och man tjänar inte många minuter på att ta bussen istället, den går ändå inte mer än halvvägs, men det är sjukt bra motion! Det var faktiskt motionen som motiverade mig att sälja min bil. Det är ju onödigt att ha en bil bara för att köra och hämta på förskolan och ännu mer onödigt är det om jag ändå har tänkt promenera mycket nu när bebis är ute 🙂 Dessutom är det perfekt aktivitet för dom stora barnen att hänga med på eftersom dom kan cykla. Lucas och Isadora ÄLSKAR att cykla – bästa aktiviteten om man frågar dom!

Jag har haft ganska tur med vädret hittills. En av gångerna duggade det lite, så jag passade på att inviga det nya regnskyddet. Det har en läcker grön färg som heter Jade Green och matchar till handvärmaren som jag ska ha på handtaget till vagnen. Handvärmare är förresten det bästa ”hacket” för alla mammor som gillar att rulla vagn i detta landet. Jag fryser nästan alltid om händerna när jag är ute, till och med när jag har vantar, men inte när jag har handvärmare på vagnen! Den stänger ute både kyla och blåst samtidigt som den värmer händerna.

Regnskydd och handvärmare (Tips: just nu 40% rabatt!) kommer från Vinter & Bloom 🙂

William har också fått en ny varm och gosig filt som matchar med vagnen. Jag tänkte att han kunde ha den nu i höst och när det blir ännu kallare så byter jag till åkpåse 🙂 Filten hittar ni HÄR!

Spana även in den nya mugghållaren 🙂 Den är dedikerad till min nya termos som Victor överraskade med häromdagen! Tack älskling 🙂 Det är en riktigt fin termos, en till mig och en till honom så att vi kan matcha. Perfekt eftersom det goaste kaffet ändå finns hemma numera (tack vare vår nya kaffemaskin!).

Nu är vagnen redo för rusk, regn och kyla! Det är bara jag som skulle behöva ordentliga kläder för att kunna promenera även när det regnar på sidan.

Ni som är ute och går i alla väder; vad har ni för skor, jacka och byxor?

4 Comments

 • Anna

  Jag går till och från förskolan med vagn nu också och har precis skaffat mig en skaljacka, en fleeceväst och ett par Gore-Tex kängor. Skulle väl behöva ett par skalbyxor också. Tänker lite på hur jag klär barnen när dom ska vara ute ?

 • Sara

  Gor-tex!!!! På fötterna och som jacka och byxor. Vill du ha billigare alternativ så har Intersport bra regnställ med 10.000 vattenpelare. Tror det kostar 800-1000 för jacka och byxor. Å så en fleece under så klarar du dig länge när du går

 • S

  Jag kör skaljacka – https://www.outnorth.se/haglofs/khione-jacket-women-2018-73065#AcaiBerryLilac
  Använder samma jacka även när vi åker skidor, då kompletterar jag med ullunderställ eller supertunn dunjacka – alltså får man mycket användning för skaljackan! På benen kör jag ett par brallor från revolutionrace som är perfekta för både promenad, lekparkshäng eller skogstur. Det enda jag saknar är riktigt bra skor ? så om någon har bra tips här så är jag idel öra!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.