Överraskningsresa för Victor

I lördags fyllde Victor år och nu kan jag äntligen berätta vad jag hade planerat! Jag hade planerat en överraskningsresa för honom till Malmö 🙂 Victor hade nämligen önskat sig att åka till Malmö länge och försökt planera med sina vänner som bor i Malmö flera gånger, men det var alltid något som kom emellan. Jag visste hur gärna han ville åka dit så jag snodde hans telefon och tog numret till en av kompisarna och frågade om det passade att vi kom ner på Victors födelsedag. Det gjorde det såklart 🙂

Vi höll allt hemligt. Det enda Victor visste var att kalendern var blockad från lördag till måndag så han kunde inte jobba. Jag bad honom packa sin väska, men var vi skulle eller vad vi skulle göra avslöjade jag fortfarande inte 🙂 När vi skulle åka bad jag honom köra mot Mölndal och sen ändrade jag mig till Kungsbacka och tillslut sa jag bara rakt fram tills vi kom till Falkenberg, då bad jag honom köra av. När vi närmade oss Falkenbergs strandbad så trodde han att det var dit vi skulle, men anade såklart inte att vi bara skulle dit på lunch. Därför såg han ut som ett frågetecken när jag sa att han skulle hitta en parkering istället för att packa ur bilen vid hotellentrén som han först tänkt göra.

Efter en riktigt god födelsedagslunch med havsutsikt och alkoholfritt bubbel fortsatte spänningen i bilen 🙂 Jag sa ingenting och Victor fortsatte bara att köra söder ut.

När vi närmade oss Malmö så var jag lite distraherad, både av vår mysiga konversation, men också av att vår restaurangbokning hade blivit avbokad, så jag missade att säga till att vi skulle köra av så vi hamnade nästan i Danmark! Haha! Efter en liten detour kom vi tillslut till Malmö där jag visade vägen till Scandic Triangeln. När vi parkerade i parkeringshuset så fick jag, efter två timmar, äntligen svar från Victors kompis att dom hade hittat en ny restaurang! Så skönt! Jag blev så lättad, för som kontrollfreak så är det lite läskigt att planera överraskning med någon man aldrig träffat. Haha! Men det gick ju hur bra som helst 🙂

Vi checkade in, öppnade en flaska bubbel och fixade till oss innan det bar vidare till restaurangen som Victors kompisar hade bokat.Framme på restaurangen blev Victor återigen väldigt överraskad för när han hörde restaurangens namn, Lemongrass. Han trodde att jag hade snappat upp namnet när han pratade med sin mamma om den, men det hade jag inte. Det var ju bara ren flyt att detta var en restaurang som Victor velat besöka 🙂 Väl därinne uppgav jag Victors namn som restaurangen var bokad i och servitören sa ”En del av ert sällskap har redan kommit. Dom sitter därinne, ni kanske känner igen dom?” Jag hade ingen aning hur dom såg ut eller hur många dom var så jag gick lite efter Victor som förvånat gick in i restaurangen och frågade sina kompisar ”Vad gör ni här?” Det blev väldigt väldigt lyckat!

På söndagen hade vi inget planerat utan strosade bara runt i Malmö. Vi besökte olika caféer som Victor gillar och drack bubbel och åt ost- och charkis i Malmö Saluhall. Det var sååååå mysigt!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här