Okategoriserade

Hipp hipp hurra!

Idag är det Isadoras födelsedag! Min lilla plutta fyller 1 år idag! Det känns så knäppt att hon har varit här hos oss i ett år redan! Min lilla tjej ❤ Jag ska erkänna att det är med en liten gnutta ångest som jag har väntat på den här dagen. Jag vill stanna tiden, jag vill inte att mina barn ska bli stora för snabbt och just 1-årsdagen känns som en sån där brytpunkt där bebisen blir ett småbarn. Vad tycker ni kan jag fortsätta kalla Isadora för bebis? Eller ska jag acceptera att hon blivit ett småbarn nu? Älskade lilla Isadora ❤


Foto: Wanderings

Jag ska erkänna att det ryker lite extra i mina äggstockar idag. Jag vill ha en till bebis!! Synd att det inte går att vara gravid i Brasilien… men jaja, den som väntar på något gott!

Nu ska vi ut på utflykt och fira Isadoras dag ❤

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.