Hemmadag i pyjamas

Idag står en lugnare dag på schemat. Isadora är ledig på torsdagar och fredagar så då har jag inga tider att passa mer än att jag ska vara hemma när Lucas kommer. Idag har jag planerat en hemmadag i pyjamas, det ska bli så SKÖNT! Jag ska ta god tid på mig med morgonkaffet och skriva av mig här på bloggen. Jag älskar ju att skriva! Min högsta önskan när jag var liten var att bli just författare, lite komiskt att jag faktiskt blev en variant av det eftersom jag började blogga 🙂

Idag har jag även en spännande intervju inbokat! Så himla roligt! Jag tror faktiskt att detta är första gången jag blir intervjuad för det jag brinner för, mitt jobb som influencer 🙂

Lite senare idag ska jag jobba lite och då ska Isadora få vara med, inte för att hon måste utan för att det kommer bli kul!

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

  1. Christel

    Hej ! Har en liten fråga ………. Varför kan man inte se hur många prenumeranter ni har på er kanal ? Följer en del och på de andra kan man se antalet prenumeranter .

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här