Tiden efter förlossningen

Hemma igen

Nu är vi hemma igen. Jag fick träffa en ovanligt bra doktor. Jag kände att hon VERKLIGEN lyssnade och inte avfärdade eller menade att allt var normalt innan hon hade undersökt mig. Hon sa att ibland kan en bakterie vandra upp livmodern och då kan inte livmodern jobba som den ska med eftervärkar etc och hon tyckte det var bra att jag sökte vård i god tid. Hon undersökte noggrant och tog prover. Hon sa att livmodern hade dragit ihop sig jättefint på bara dessa få dagar och den var hård vilket tyder på en frisk livmoder. Sen kollade hon med ultraljud också och då hittade hon en koagel inuti livmodern, så det är kanske den som spökar. Alla prover såg bra ut så det verkar inte vara något fel men hon skickade en odling för säkerhets skull. Hon sa att jag skulle äta Ipren mot magontet och om det inte räcker så kan jag ta alvedon också.

Även fast jag inte fick veta säkert vad det är som orsakar magontet så kände jag mig ändå trygg med läkarens undersökning och bedömning. Så nu är jag inte orolig längre. Men det gör lite ont i underlivet när jag står upp så vi ska ta det lugnt idag 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.